OKK opent haar deuren!

21 augustus 2020 om 10:59 Verenigingen Deel je nieuws

De zomervakantie is ook in onze regio bijna ten einde en daarmee is de zomerstop van Gymnastiekvereniging OKK eveneens voorbij. De sportlessen worden op zaterdag 29 augustus weer hervat en de vereniging ziet uit naar de terugkeer van al haar leden, maar verwelkomt ook graag nieuwe sporters.

 

Breed sportaanbod

Het sportaanbod van OKK is breed en richt zich op alle leeftijden. Zo is het al mogelijk om peuters in de leeftijd van 2 jaar te laten sporten bij OKK. Zodra kinderen kunnen lopen zijn ze welkom om te komen klimmen en klauteren op een wekelijks variërend speelparcours. Spelenderwijs leren kinderen zo al vroeg hun motoriek te ontwikkelen. Daarnaast biedt de vereniging ook een uitgebreid sportaanbod voor ouderen. Lessen als ‘Blij(f) Fit’ en ‘Meer Bewegen Voor Ouderen’ zijn geschikt voor iedereen die graag fit en vitaal wil blijven. Leeftijd is nooit een reden om thuis te blijven en met een lesaanbod voor jong en oud hoeft dat ook niet. De slogan van OKK is ook niet voor niets “een leven lang sportief”.

 

Dans en turngroepen

Naast lessen voor ouderen en de allerkleinsten zijn er tal van andere sporten te beoefenen bij OKK. Zo zijn er zijn verschillende dansgroepen voor jong en oud, die wekelijks met elkaar oefenen en met regelmaat optreden. Heb jij een passie voor swingen op muziek? Dan is de dansafdeling van OKK wellicht iets voor jou. 

Liever bezig met acrobatische bewegingen? Dan is turnen de sport voor jou! Op speelse wijze leer je salto’s, handstanden en andere turnbewegingen. De vele toestellen maken het afwisselend.  

Juist meer interesse in springen? Dan hebben we de springploegen. Deze groepen maken de gekste sprongen op allerlei trampolines en de tumblingbaan.  

 

Actief Bewegen

Voor volwassen actievelingen hebben we energieke groepslessen, zoals (salsa)aerobics, steps, trimlessen, BBB (benen, buik, billen) en yoga. Iedere les wordt in groepsverband gegeven en is geschikt voor elk niveau.

 

Neem bij interesse eens een kijkje op okkhardinxveld.nl of stuur een mailtje info@okkhardinxveld.nl. Voor alle lessen geldt dat de eerste 2 lessen gratis zijn.

 

Coronamaatregelen

Vanzelfsprekend gelden nog steeds de veiligheids- en hygiënemaatregelen van voor de zomerstop. Het volledige protocol is te lezen op de website van OKK. 

 

OKK hoopt dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en verwelkomt alle leden weer terug in onze sporthal aan de Rijnstraat, Het Dok en in De Lange Wei. 

advertentie
advertentie