Afbeelding
Interieur van uw auto

Onderhoud het interieur van uw auto met originele automatten

24 augustus 2020 om 15:46 Partnercontent

Automatten zitten in uw auto weliswaar niet direct in het zicht, maar toch is het belangrijk om ze op tijd te vervangen als ze versleten of kapot zijn. Want matten zorgen in uw personenauto of bedrijfswagen voor een nette, schone uitstraling en ook dragen ze onderweg bij aan een stuk veiligheid. Zijn uw automatten ook aan vervanging toe? Dan is het mogelijk om een nieuwe set aan te schaffen die exact past bij het merk en model van uw auto. U kunt kiezen voor universele matten die geschikt zijn voor verschillende automerken of originele automatten kopen om het interieur van uw gekoesterde voertuig goed te onderhouden.

 Matten met een persoonlijke touch

Bij beide varianten hebt u de keuze uit diverse materialen in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld voor eersteklas tapijtsoorten, variërend van naaldvilt en velours classic tot velours premium. Met de ene soort geeft u het interieur een robuuste look-and-feel en met de andere tapijtsoort een meer exclusieve uitstraling. Bij originele automatten - die ook wel pasvorm matten worden genoemd - zijn er ook uiteenlopende opties voor de randafwerking. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak, kunt u kiezen voor een nubuck rand in dezelfde kleur als de carrosserie van de auto, een geweven band met een stiksel of garen in dezelfde kleur als de automatten. Naast de uitgebreide mogelijkheden om automatten op maat een persoonlijke touch te geven, hebben die nog een voordelige eigenschap. Ze worden namelijk ook voorzien van de originele bevestigingspunten. Zo maakt u de matten probleemloos vast en krijgen die geen kans om te verschuiven.

Eenvoudig en snel online bestellen

Het is aan te raden om de originele automatten online te bestellen bij een specialist. Want bij ieder type auto zijn de pasvorm en het bevestigingssysteem verschillend. Het bestellen van pasvormmatten werkt zeer gemakkelijk. In de webshop kunt u de gewenste matten selecteren door het model en het bouwjaar van de auto in te voeren. Maar dit is ook mogelijk op basis van uw kenteken. Vervolgens is het een kwestie van het aangeven welke materiaalsoort en afwerking u wenst. Uw gloednieuwe, originele automattenset wordt al na drie werkdagen bij u thuis geleverd. Bij een automatten-specialist vindt u de juiste matten voor alle gangbare automerken, van Volkswagen Golf automatten en matten voor andere Duitse merken zoals Audi en Mercedes-Benz, tot matten voor Franse, Italiaanse, Japanse en Engelse auto’s. 

advertentie
advertentie