Afbeelding
Kees Lanser

Kosteloos Loopbaan Ontwikkeladvies

31 augustus 2020 om 14:33 Zakelijk

H’VELD-G’DAM In de coronatijd is de arbeidsmarkt sterk in beweging gekomen. Als je je baan verliest of ontslag dreigt, dan staat stress voor de deur. Dan is het heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.

Wie tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd is, kan vanaf 1 augustus kosteloos een ontwikkeltraject ter waarde van €700,00 volgen bij een loopbaancoach. Deze loopbaancoach geeft zicht op de kansen op de arbeidsmarkt, helpt zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of geeft tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. 

Het ontwikkeladvies is een integraal en persoonlijk adviestraject dat bestaat uit meerdere adviesgesprekken, die in totaal opgeteld minimaal 4 uur duren. Zo kan je zelf actief aan de slag met een onderbouwd plan.

Info: Kees Lanser loopbaancoach www.inc-centrum.nl

advertentie
advertentie