Afbeelding
Ward den Besten

Onverlaten vernielen ingezaaid grasveld Westpark

12 september 2020 om 20:22 Overig

H’VELD-G’DAM Onverlaten hebben vermoedelijk met een auto rondjes gereden over een grasveld in het Westpark dat pas is ingezaaid. De buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van hardinxveld heeft daar op Twitter melding van gemaakt. Hij roept inwoners die iets gezien hebben op contact op te nemen met de gemeente.

Het grasveld aan de zijde van de Brooshooftstraat was vanwege het inzaaien nota bene met hekken en linten afgezet. Toch vonden sommigen het nodig om over het gras te rijden. Volgens de BOA is dat gebeurd in de nacht van vrijdag op zaterdag. Op foto’s die hij heeft gemaakt zijn duidelijk sporen te zien van een voertuig. Het grasveld is grotendeels vernield.

Wethouder Theo Boerman spreekt op Twitter zijn afschuw uit. ,,Hier kan ik als wethouder zo verdrietig van worden. Is dat nu een goede bijdrage aan een prettige samenleving?”, aldus Boerman.

De BOA is op sociale media sowieso heel actief om misstanden in Hardinxveld aan te kaarten. Regelmatig plaatst hij foto’s van afval dat op een verkeerde manier wordt aangeboden. Zo staan er met enige regelmaat oude stoelen, banken of kastjes langs de kant van de weg. Ook is er laatst een hakenkruis op een muur aan Florenweer gekalkt met daaronder de tekst ‘pedo’.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie