Volleybalvereniging OKK’70 gaat verantwoord loten verkopen in coronatijd.

13 september 2020 om 12:35 Sport Deel je nieuws

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook volleybalvereniging OKK’70. De leden van OKK’70 zetten zich dit jaar in om de loten verkoopopbrengst te gaan gebruiken om bijzondere speciale grotere volleybalevenementen te organiseren voor al haar leden.

Verantwoord loten verkopen

De leden van OKK’70 zullen op een verantwoorde manier Grote Clubactie loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. De leden verkopen de Grote Clubactie loten of via een eenmalige machtiging of via hun eigen persoonlijke QR code of via hun eigen persoonlijke online speciale Grote Clubactie verkooppagina. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl. 

Extra inkomsten hard nodig

Via de clubcoördinator van OKK’70: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor bijzondere grotere speciale volleybal evenementen te gaan organiseren. Het is leuk om naast de reguliere competitie een bijzonder volleybalevenement te spelen. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

80% gaat naar de club

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

Wit u ook een Grote Clubactie lot kopen dat kan via de volgende link https://clubactie.nl/lot/okk'70/231470  of via de OKK’70 QR code.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

 

advertentie
advertentie