kANGOEROE TRAINING IN DE LANGE WEI
kANGOEROE TRAINING IN DE LANGE WEI eigen foto

HKC Kangoeroes op bezoek in De Lange Wei

27 september 2020 om 12:34 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag was het Burendag. Een goede gelegenheid om met de HKC Kangoeroes op bezoek te gaan bij onze buren van De Lange Wei. Alle bewoners konden vanaf het balkon, volkomen corona-proof, van deze leuke activieit genieten. Uiteraard onder het genot van een heerlijk bakje koffie met een lekker HKC gebakje, beschikbaar gesteld door LEV Lokaal.

De Kangoeroe juffen Mirjam, Anja en Saskia hadden een leuke training voorbereid in het atrium. Nadat eerst alle kindjes waren voorgesteld kon de training beginnen met leuke baloefeningen. Op deze manier wordt door de allerjongste leden van HKC (4 en 5 jaar) spelenderwijs kennis gemaakt met de korfbalsport. Daarna was er uiteraard ruimte voor het schieten op de korf. Afgesloten werd met de pinguindans zodat het een gezellig feestje werd in het atrium. 

Zowel de bewoners als de kinderen genoten zichtbaar van deze dag en dit bezoek is dus zeker voor herhaling vatbaar. Mocht uw kind het leuk vinden om mee te doen met de Kangoeroes neem dan een kijkje op de HKC website voor meer informatie. 

 

 

advertentie
advertentie