3e overwinning op rij voor River Trotters Dames 1

27 september 2020 om 22:40 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag, 26 september, stond de thuiswedstrijd tegen BC Bumpers uit Sittard op het programma. De wedstrijd werd gestart met Joella, Marion, Lisanne, Joyce en Esmey. Na twee snelle scores van Bumpers, opende Marion de score voor River Trotters met een mooie driepunter. Na het eerste kwart stond er een kleine voorsprong op het bord, 22-17, mede door vier driepunters van Marion dit kwart. Het lukte de RT dames niet echt om de voorsprong groter te maken. Toch gingen we de rust in met een voorsprong van 9 punten (45-38). 

In het derde kwart kunnen de River Trotters dames nog niet echt het verschil maken, het blijft een spannende pot. Beide kanten blijven scoren, toch behouden we onze voorsprong en sluiten het derde kwart af met 63-53. In het laatste kwart is van belang om de voorsprong te behouden en ons eigen spel te blijven spelen. Toch komt Bumpers steeds dichterbij, waardoor de voorsprong nog maar drie punten is. Maar door meerdere belangrijke vrije worpen van Lisanne en Marion in het vierde kwart winnen we de wedstrijd met 83-73. 

Zaterdag 3 oktober om 20:00u staat een uitwedstrijd tegen BV Wyba op het programma. Kan River Trotters dames 1 hun ongeslagen status behouden?

Leuk feitje uit de statistieken: Marion was topscorer met maar liefst 39 punten!! 

advertentie
advertentie