Mathijs Vreeken, Walter Leenheer en Ruben van Mourik kijken welke stap professionals het beste in hun carrière kunnen zetten.
Mathijs Vreeken, Walter Leenheer en Ruben van Mourik kijken welke stap professionals het beste in hun carrière kunnen zetten. Brys
Advertorial

Recruitment voor hoogopgeleide professionals

30 september 2020 om 15:32 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Florys Groep, gevestigd aan de Schapedrift in Hardinxveld-Giessendam, heeft een nieuwe loot aan de stam: Brys (spreek uit: Bries). In aanvulling op Intro Personeel wil dit nieuwe recruitmentlabel hoogopgeleide professionals helpen hun carrière naar een hoger plan te tillen.

Als onderdeel van Florys Groep heeft ook deze onderneming de missie om de ander tot bloei te brengen. Brys richt zich hierbij op de hoogopgeleide professional. Wie een stap wil maken binnen de vakgebieden HR, Finance, Administratie, Marketing of Management is bij Brys aan het goede adres. De expertise van de recruiters ligt namelijk volledig in deze vakgebieden.

Het team van Brys bestaat uit drie enthousiastelingen die elk vanuit hun eigen talent iets toevoegen in het recruitmentproces. Mathijs Vreeken, Walter Leenheer en Ruben van Mourik kijken welke eerste of volgende stap professionals het beste in hun carrière kunnen zetten. Hierdoor krijgen zij weer wind in de zeilen.

Mathijs heeft uiteenlopende ervaring opgedaan in management, recruitment, pionieren en starten van new business en blijft zich hierin graag in ontwikkelen. Walter krijgt energie van klantcontact en organisaties helpen bij het vinden van talent om hun businessdoelstellingen te realiseren. Afgelopen jaren is hij in verschillende commerciële rollen actief geweest. Jurist Ruben was de afgelopen jaren HR-manager en heeft veel interesse in de menskant van organisaties. Daarnaast fungeert hij als sparringpartner voor ondernemers en krijgt energie van een goed gesprek.

Met het bovenstaande in ogenschouw zijn niet alleen kandidaten welkom. Brys staat ook bedrijven en stichtingen bij in hun zoektocht naar talent. Voor het vinden en behouden van professionals kan ieder bij Brys uitstekend terecht.

Hardinxvelder Tjeerd Putters, directeur van Florys Groep: ,,We lanceren Brys omdat we merken dat hoogopgeleide professionals een andere benadering nodig hebben. Waar Intro Personeel zich richt op de werving van technische en logistieke vakspecialisten, heeft Brys juist de hoogopgeleide professional op het oog.’’

Ruben vult aan: ,,Door goed te luisteren willen we een sparringpartner voor hen zijn. We zoeken naar iemands drijfveren en wat diegene uniek maakt. We lopen zo een stukje met kandidaten op en verbinden hen aan de juiste werkgever.”

Brys is een bedrijf binnen de Florys Groep, waarvan ook Intro Personeel, Florys, Prevenzo en JobUp onderdeel zijn. De dienstverlening van de ondernemingen bestaat uit Recruitment, HR, Belastingadvies, Finance, Verzuimbegeleiding en Re- integratie. Al deze bedrijven hebben de gezamenlijke missie om mensen en organisaties tot bloei te laten komen.

Brys, 078-6920621, www.brys.nl of Info@brys.nl

advertentie
advertentie