De kampioenen van HKC A2
De kampioenen van HKC A2 Korfbalvereniging HKC

HKC A2 en HKC E1 kampioen!

11 oktober 2020 om 11:56 Korfbal Deel je nieuws


Wim van der Pijl

Vorige week zaterdag is E1 kampioen geworden. En dat ging met veel overtuiging. Alles is gewonnen met ruime cijfers. De kids bleven de hele wedstrijden tot de laatste minuut het enthousiasme houden om vooral veel te scoren!

Het kampioenschap is vooral te danken aan het mooie samenspel. Er werd goed gekeken naar wie vrij stond en de beste kansen had om te schieten. Iedereen gunde elkaar om te scoren. Kortom, echte kampioenen!

Een superprestatie van Bart, Ize, Jan, Lotte, Quinn en Sara!

HKC A2 kampioen!

Een super, gezellig team dat graag wil leren en samen veel lol heeft. A2 bestaat uit onze aanvoerder en korte kansen pikker Manuel Hol, doorzetter Jordy Spelt, niet te stoppen Bram de Groot, scherpschutter Aron Hoekwater en altijd fanatieke schutter Björn van der Stok. 

En dan onze dames, Iris van Gelder die altijd in beweging is, schutter Melinda Sterrenburg, strafworpentopper Nina Damen, steunende Rosanna Verheul, onze fanatieke allround Anniëlle Spelt en leergierige doorzetter Lianne Versloot.

Dit team wordt begeleid door Sven van Baggum en Jacqueline de Boon.

We hebben een geweldige start gemaakt. De eerste vier wedstrijden werden gewonnen. Waardoor we het kampioenschap al in-the-pocket hadden. De laatste twee wedstrijden daar hebben we het niet meer over! ??

Toppers gefeliciteerd!

advertentie
advertentie