Afbeelding
Lerros

Wat je nog niet wist over het merk Lerros

17 november 2020 om 08:15 Partnercontent

De expertise van het merk Lerros richt zich op herenmode. Bij het ontwerpen van niet alleen overhemden, maar ook truien is zekerheid één van de kernwaarden. Deze zelfverzekerdheid zie je terug in het gebruik van materialen en wevingen. De speciaal gewoven stoffen zorgen ervoor dat de man elke trui en elk overhemd zo lang mogelijk kan dragen, zonder dat het artikel zijn kwaliteit verliest. Het zijn de details waarmee een Lerros item opvalt. De binnenkant van de kraag of de bies wordt versierd met prachtige motieven, die tegelijkertijd niet te veel opvallen. Maar wanneer is dit merk in het leven geroepen? Hoe heeft het merk zijn succes bereikt?

De oorsprong van Lerros

In ons buurland, Duitsland, kende het merk Lerros haar oorsprong. In het begin van de jaren 80 hebben de oprichters van het merk zich gericht op het kwaliteit voorop te stellen bij het ontwerpen en maken van herenkleding. Sinds de oprichting heeft het merk de handen ineen geslagen met 120 werknemers die samen deze designvisie verwezenlijken. Wereldwijd wordt dit enorm gewaardeerd. 35% van alle orders wordt namelijk geëxporteerd naar het buitenland. Daarnaast heeft Lerros zijn bekendheid uitgebreid met twintig showrooms, vijftig mono-brand stores en tenslotte ruim duizend shop-in-shops verspreid in de EU. Lerros kan zichzelf een echte herenkleding-gigant noemen.

Waar bestaat de collectie uit?

Lerros is bekend van haar truien en overhemden, maar poloshirts, vesten, broeken en andere accessoires heeft het merk ook aan haar collectie toegevoegd. De broeken in het speciaal, zijn weliswaar alleen voor de zomer, maar hebben prachtige kleuren in combinatie met vernieuwende motieven. Mannen en winkelen heeft vaak het resultaat dat er weinig vernieuwend wordt ingekocht. Bij Lerros ben je voor de gehele garderobe voorzien. De items van Lerros zullen bij veel mannen in de smaak vallen.

Hoe wordt er ingespeeld op de markt

Het merk wedt op meerdere paarden. Niet met één, maar met drie verschillende collecties probeert het merk de man te voorzien van prachtige herenkleding van hoge kwaliteit. Het merk verspreidt zijn expertise zo extra snel op drie verschillende vlakken. Mannen kunnen verschillen in behoeftes als het gaat om kleding en drie collecties van Lerros proberen hier zo goed mogelijk op in te spelen.

1. New in Town

De items uit deze collectie zijn hip. Pasvormen die aansluiten op het lichaam worden alleen gehanteerd. Jassen, truien en overhemden met deze pasvorm lijken misschien minder comfortabel, maar Lerros garandeert evengoed het heerlijke draagcomfort. De New in Town collectie is geschikt voor smart casual dress codes. De vergaderingen op het werk met belangrijke klanten of leveranciers laten jou nooit in de steek met deze exemplaren.

2. Lerros Casual

Lerros probeert met deze collectie de complexiteit uit het samenstellen van een outfit weg tet nemen. Vooral in de vrijetijdssferen moet het gemakkelijk en niet tijdrovend zijn om een outfit te kiezen en het daarnaast te dragen. Eigenzinnig, eenvoudig en daarnaast vlot zijn kernwaarden van deze items. De eenvoud ziet men ook terug in de pasvormen, die wat ruimer zijn dan normaal. Lerros probeert een uitstraling van internationaal niveau te evenaren.

3. Lerros Accessoires

Om elke outfit compleet te maken, biedt Lerros ook accessoires die haast voor elke gelegenheid te dragen zijn. Dit zijn bijvoorbeeld riemen voor het complementeren van chique pantalon. Maar voor een tas, pet of muts heeft Lerros ook een aantal opties. De essentie van elk product blijft, net als bij de andere collecties, dat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt voor optimale duurzaamheid.

Waar kun je Lerros kopen?

In heel Nederland kun je de prachtige herenkleding items van Lerros krijgen. Zowel online als in fysieke winkels. Waar je Lerros ook koopt, kijk altijd goed of je de juiste maat bestelt. Het is zonde om pakketjes onnodig terug te sturen en het is bovendien slecht voor het milieu.

advertentie
advertentie