Museum De Koperen Knop
Museum De Koperen Knop Museum De Koperen Knop

TWEEDE PAASDAG NAAR DE KOPEREN KNOP

19 maart 2018 om 10:10 lokaal Deel je nieuws

Museum De Koperen Knop is op tweede paasdag open van een tot vijf uur. U bent er dan van harte welkom, voor de expositie Rond de Kraal, voor de paasaccenten in het voorhuis of om gezellig met elkaar te genieten in het museumcafé.

 

PAASACCENTEN

Tussen de antieke voorwerpen die in het voorhuis regelmatig te zien zijn, treft u tot en met de paasdagen antieke voorwerpen aan die iets te maken hebben met Pasen. Ook vindt u er kunstvoorwerpen rondom het thema Pasen, van beeldend kunstenares Marleen Modderkolk uit Ottoland. De kunstvoorwerpen zijn  te koop. 

Zoekt u echter iets kleins, dan bent u van harte welkom in de museumwinkel, waar leuke cadeaus, kaarten en boeken te vinden zijn.

 

ROND DE KRAAL

De expositieruimte is gevuld met een schitterende collectie kralen. Deze collectie is door De Koperen Knop ter gelegenheid van de expositie samengesteld uit kunstvoorwerpen van professionele en semiprofessionele beeldend kunstenaars en uit collecties van bekende musea, zoals het Allard Pierson Museum (Amsterdam) en het Codamuseum (Apeldoorn). Veel van de kunstvoorwerpen zijn te koop. 

 

HET MUSEUM

De Koperen Knop is ondergebracht in een voormalige zeventiende eeuwse boerderij langs de Giessen. Het adres is Binnendams 6, 3373 AD  Hardinxveld-Giessendam. De reguliere openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Informatie: 0184-611366 of koperenknop@koperenknop.nl . Voor algemene informatie: www.koperenknop.nl. Op tweede paasdag is er overigens eenrichtingsverkeer in Binnendams.

VRIJWILLIGERSVACATURES

in het museum zijn er momenteel meerdere vacatures voor vrijwilligers. Wellicht is er ook iets voor u bij. Reacties zijn welkom bij de museumdirecteur Alida Ambachtsheer: 06-14148618.

Een zgn. hazenpan
advertentie
advertentie