Afbeelding
Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Koninklijke onderscheiding bij brandweer uitgereikt

12 december 2020 om 08:23 Mensen

H'VELD-G'DAM Op de vrijwilligers van de brandweer wordt een zware wissel getrokken. Men wordt veelvuldig onder moeilijke omstandigheden ingezet bij hulpverleningsacties; ook op het gebied van scholing en oefeningen wordt het nodige van hen verwacht. Vrijdag 11 december zijn enkele leden van de brandweer onderscheiden met een lintje. De Koninklijke onderscheidingen zijn in de brandweerkazerne door burgemeester Dirk Heijkoop uitgereikt. Zij zijn nu lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De gedecoreerden zijn:

Hermanus Buijk (geboren in 1959)

Hermanus Buijk is een zeer gewaardeerde en actieve vrijwilliger bij de brandweerpost Hardinxveld-Giessendam van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Decorandus heeft zich ruim 42 jaar als brandweerman op zeer plichtsgetrouwe wijze ingezet in het belang van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en de inwoners van Hardinxveld-Giessendam.

Arie Loeve (geboren in 1959)

Arie Loeve is een zeer gewaardeerde en actieve vrijwilliger bij de brandweerpost Hardinxveld- Giessendam van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Decorandus heeft zich ruim 32 jaar als brandweerman op zeer plichtsgetrouwe wijze ingezet in het belang van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en de inwoners van Hardinxveld-Giessendam. Afgelopen zomer heeft Loeve afscheid genomen van de brandweer.

Jan Arie Loeve Wilhelminastraat 44 (geboren in 1962)

Jan Arie Loeve is een zeer gewaardeerde en actieve vrijwilliger bij de brandweerpost Hardinxveld-Giessendam van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Decorandus heeft zich ruim 34 jaar als brandweerman op zeer plichtsgetrouwe wijze ingezet in het belang van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en de inwoners van Hardinxveld-Giessendam.

Arie van der Plas (geboren in 1959)

Arie van der Plas is een zeer gewaardeerde en actieve vrijwilliger bij de brandweerpost Hardinxveld-Giessendam van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Decorandus heeft zich ruim 33 jaar als brandweerman op zeer plichtsgetrouwe wijze ingezet in het belang van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en de inwoners van Hardinxveld-Giessendam.

Mees van der Plas (geboren in 1962)

Mees van der Plas is een zeer gewaardeerde en actieve vrijwilliger bij de brandweerpost Hardinxveld-Giessendam van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Decorandus heeft zich ruim 38 jaar als brandweerman op zeer plichtsgetrouwe wijze ingezet in het belang van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en de inwoners van Hardinxveld-Giessendam.

Ronad de Ruiter (geboren in 1972)

Ronald Johannes de Ruiter is een zeer gewaardeerde en actieve vrijwilliger bij de brandweerpost Hardinxveld-Giessendam van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Decorandus heeft zich ruim 23 jaar als brandweerman op zeer plichtsgetrouwe wijze ingezet in het belang van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en de inwoners van Hardinxveld-Giessendam.

Jan Pieter Sterrenburg (geboren in 1971)

Jan Pieter Sterrenburg is een zeer gewaardeerde en actieve vrijwilliger bij de brandweerpost Hardinxveld-Giessendam van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Decorandus heeft zich ruim 28 jaar als brandweerman op zeer plichtsgetrouwe wijze ingezet in het belang van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en de inwoners van Hardinxveld-Giessendam.

advertentie
advertentie