EMS zorgt voor circus in Hardinxveld

30 maart 2018 om 21:34 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 14 april presenteert het Harmonie-orkest van EMS het CIRCUS. In samenwerking met de in de regio bekende theatermaker Henk Vlot, de freerungroep van OKK en de jeugdharmonie, drumband en majorettes van EMS belooft het een zeer spectaculaire avond te worden. Een echte streekstalmeester zal de avond presenteren. Een verscheidendheid aan acts zal de revue passeren waarbij muziek, dans en acrobatiek samen zullen komen.

Naast het luisteren en kijken tijdens deze avond, kunnen kinderen zelf ook meedoen. Kun je goed jongleren, op een 1-wieler fietsen, stelt lopen of wat dan ook en wil jij je kunsten vertonen voor een echt publiek, schrijf je dan snel in. Wil je wel graag meedoen, maar heb je geen circus-talent, geen probleem! Het orkest heeft ook een aantal slagwerkers nodig, dus verzamel je vrienden en vriendinnen en schrijf je in! Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar: emshardinxveld@gmail.com. Meer informatie is te vinden via www.emshardinxveld.nl.

De locatie voor het concert is restaurant Kampanje in Hardinxveld-Giessendam. Het concert begint om 19.30 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open. Kaarten kosten € 7,50 en  voor kinderen € 4,50. Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats? Bestel dan de kaarten via emshardinxveld@gmail.com

advertentie
advertentie