,,We zien het als een uitdaging om een auto weer als nieuw bij de klant af te leveren.”
,,We zien het als een uitdaging om een auto weer als nieuw bij de klant af te leveren.” Clean Car Care

Exclusieve autoverzorging

18 december 2020 om 07:38 Zakelijk

H’VELD-G’DAM Nu de dagen korter worden, gaat het uiterlijk van onze auto er meestal niet op vooruit. Blaadjespuree, strooizout en regen maken er een bende van. In tegenstelling tot de meeste mensen, gaan eigenaar Karel Ferenc en zijn vierkoppige team niet mopperen van een vieze auto. ,,We zien het als een uitdaging om een auto weer als nieuw bij de klant af te leveren.”

Karel Ferenc is wel nieuw in Hardinxveld, maar zeker niet nieuw in de schoonmaakwereld. ,,Zo’n zeventien jaar geleden is mijn familie een schoonmaakbedrijf gestart: Credo Clean. Vanuit Bleskensgraaf gingen we op pad om bedrijven en winkels te reinigen. Door ons werk kwamen we erachter welke producten wel en niet werkten. Vervolgens zijn we zelf gestart met het ontwikkelen van duurzame en milieuvriendelijke reinigings- en desinfectiemiddelen. Ook ontstond bij mij de hobby om auto’s te poetsen. Ik heb interesse voor auto’s en merkte dat het opleveren van schone bolides me veel voldoening gaf. Daarom heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt; tien jaar terug startte Clean Car Care in Bleskensgraaf en later verhuisden we naar Alblasserdam.”

PASSIE EN ERVARING Doordat de schoonmaakmiddelen en autoreinigingen goed lopen, is het schoonmaakbedrijf op een lager pitje gezet. Ferenc vertelt verder: ,,De huidige klanten, zoals het gezondheidscentrum hier, blijven we bedienen, maar we nemen geen nieuwe klanten meer aan. Clean Car Care groeide uit zijn jasje en ik kwam het pand aan de Industriestraat 6a tegen. Op 1 december dit jaar zijn we geopend op de nieuwe locatie. We hebben nu ruimte voor meer auto’s en ook voor campers, boten en (bedrijfs)bussen. Ons team biedt eigenlijk alles wat je van een autopoetsbedrijf kan verwachten, met passie en ervaring. Bij het interieur wordt geen randje of knopje overgeslagen. We behandelen vlekken in bekleding en nare geurtjes, ook roosters en luchtkanalen worden meegenomen. Aan de buitenkant reinigen we de auto met de hand en zijn er verschillende nabehandeling mogelijk, zoals wax en (ceramic) coating. Deze beschermen de auto voor invloeden van buitenaf. Ook boten kunnen we behandelen met een speciale gelcoating.”

KWALITEIT EN SERVICE Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van de kwaliteit en service van Clean Car Care. ,,Men levert de auto in en krijgt vervangend vervoer totdat wij uitgepoetst zijn. Het complete pakket duurt meestal een dag. Ons werk is geslaagd als mensen hun auto, boot of camper weer als nieuw terugkrijgen en er tevreden mee naar buiten rijden. Daar doen we het voor”, besluit hij zijn verhaal.

a[ Clean Car Care - Industriestraat 6a in Hardinxveld-Giessendam - www.cleancarcare.nl - 0184 - 769034 / 06-24965830.

advertentie
advertentie