Kennis maken met de SKEW op open dag

1 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - De geraniums of het gehang op de bank zat? De SKEW heeft mogelijkheden te over om de verveling te verdrijven. Tijdens een open dag op zaterdag 8 september kunnen belangstellenden kennis maken met het aanbod. Tussen 10.00 en 14.00 uur zijn geïnteresseerden welkom om een kijkje te komen nemen in de keuken van de SKEW. Van jong tot oud kan er terecht voor kennismaking en informatie. De docenten zijn aanwezig om informatie en/of een demonstratie te geven.

In september start weer het seizoen met een ruim aanbod aan kunstzinnige en creatieve cursussen en workshops, variërend van één dagdeel tot een aantal weken. Er is zowel aanbod voor jeugd als voor volwassenen, zoals een cursus ikoonschilderen, boekbinden/boekrestauratie, verkenningen in de psychologie, salsa, acrylschilderen, tekenen, aquarelleren, porseleinen poppen maken, glas graveren en brandschilderen, atelier ruimtelijk, Frans, metaal- en houtbewerken en zelf kleding maken.

Ook kunnen workshops worden gevolgd zoals sieraden maken met edelstenen en zoetwaterparels, bloemschikken en grimeren. Voor meer info www.ducdalf.nl.

advertentie
advertentie