Stedoco 29dendert door

3 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Derde Klasse C

Herovina-Peursum 0-1

De marge was niet groot voor Peursum bij Herovina maar wel voldoende om de drie belangrijke punten mee te nemen in Herwijnen. In het veld waren beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar. Het verschil: de Giessenburgers scoorden. Na de pauze mocht Berrie van der Grein zich met een rake kopbal tot de matchwinnaar laten kronen met de 0-1.

Stedoco-Dubbeldam 6-0

Wie houdt Stedoco nog tegen? Het worden verplichte partijtjes voor de manschappen van trainer Cees van Bavel. Ook Dubbeldam had geen schijn van kans aan de Groeneweg nadat de scoringsmachine op gang kwam in Hoornaar. De zes treffers werden keurig over twee helften verdeeld en Stedoco staat al zes punten los. Rob Soffers tekende met een schot van afstand voor de openingstreffer en Roderik Venekamp verdubbelde. Na een strafschop voor de 3-0 nam Michel Van Zundert er na de pauze nog twee voor zijn rekening. De slottreffer 6-0 kwam van Maurice Schopenhouer.

Vierde klasse C

SC Emma-Noordeloos 0-3

Noordeloos gaf de rode lantaarn in de vierde klasse aan de gastheren in Dordrecht. Een naamsverandering heeft daar weinig geholpen. Het huidige Emma is geen schim van de roemruchte club uit het verleden. Voor de pauze kwam Noordeloos al op voorsprong door Danny Venema. Na de pauze bleef het geconcentreerd spelen. Mark Vonk verdubbelde uit een geslaagde aanval naar 0-2. Nadat Venema onderuit werd gehaald mocht Vonk het vanaf elf meter proberen. Hij hield het hoofd koel voor de 0-3.

advertentie
advertentie