Zondagtak vecht terug na slecht begin

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Hardinxveld had zondag in de thuiswedstrijd tegen Oudemolen iets recht te zetten. De Cordstrapbrigade startte echter wederom zwak. Pas in de tweede helft werd alle schande wegpoetst en een ruime overwinning neergezet: 5-2.

Al in de 6e minuut kwam Oudemolen op voorsprong door een eigen doelpunt van de Hardinxveldse verdediging. In de 16e minuut werd een mislukte buitenspelval afgestraft door Oudemolen: 0-2. Hardinxveld werd wakker en begon het iets beter te spelen. Via een goede combinatie kon Robert Zwakhals in de 34e minuut de 1-2 van een meter of 20 binnenschieten. In de tweede helft zette Hardinxveld meer druk wat resulteerde in veel kansen. Het duurde echter tot de 71e minuut voordat Hardinxveld de 2-2 kon aantekenen via Marco Timmer. In de 86e minuut maakte invaller Edward Verhoogh de winnende goal. De 4-2 viel twee minuten later op naam van wederom Timmer en in de 95e minuut bracht Ron van Loon met een geplaatst schot de eindstand op 5-2.