Garagebedrijf van Dijk B.V. levert nieuwe bedrijfsauto’s aan Loodgietersbedrijf Verbaan BV

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

De nieuwe auto’s zijn voorzien van de eigen bedrijfskleuren en van tekst over de werkzaamheden die door Verbaan worden uitgevoerd.

H’VELD-G’DAM - Garagebedrijf van Dijk BV aan de Damstraat leverde vorige week nieuwe bedrijfsauto’s af bij Loodgietersbedrijf Verbaan BV aan de Industriestraat in Hardinxveld-Giessendam.

Op dit moment heeft de derde generatie Albert van Middelkoop de leiding en is het loodgietersbedrijf verzekerd van een goed gevulde orderportefeuille in de nieuwbouw, utiliteitsbouw en op de particuliere markt. Dit is volgens Van Middelkoop niet alleen te danken aan het aantrekken van de economie maar ook aan de vakkundige monteurs en de juiste mensen op kantoor.

Verbaan BV is door de toenemende uitbreiding van de werkzaamheden nog steeds op zoek naar loodgieters en leerling loodgieters.

Klanten kunnen bij Verbaan terecht voor de aanschaf van een nieuwe CV ketel of renovatie van de badkamer, maar ook voor de bouw van een nieuwe woning of bedrijfshal. Ook het ambachtelijke werk zoals zinken daken of goten op maat gemaakt is een onderdeel van dit bedrijf. Het onlangs nieuw gebouwde kantoor van Omnivera woningstichting is ook een project dat door Verbaan BV is geïnstalleerd.

Garagebedrijf van Dijk BV is al achttien jaar de vaste leverancier en het onderhoudsbedrijf voor alle bedrijfswagens van Verbaan BV. Deze garage houdt zich bezig met reparaties van alle automerken maar ook met de in- en verkoop van alle automerken, zowel nieuwe wagens als occasions. Ook voor schadeherstelwerkzaamheden aan de auto kan de klant dit BOVAG gecertificeerd bedrijf terecht.

advertentie
advertentie