K&A groep: ‘Zakendoen is geen kille bedoening’

17 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

,,Te weinig ruimte en eindelijk één grote vestiging,” noemt directeur Pieter Kroon als de voornaamste redenen voor de verhuizing. ,,Ook geeft deze verhuizing de mogelijkheid om verder door te groeien.” En aan groeien is de K&A groep inmiddels wel gewend. Wat ooit begon als een timmerbedrijf voor keten en loodsen, is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf waar ook recreatiewoningen, verenigingsgebouwen en strandpaviljoenen worden gerealiseerd. Overeenkomst is dat alle gebouwen op semi-permanente basis ontwikkeld zijn. Een goed voorbeeld hiervan zijn de recreatiewoningen die ontwikkeld zijn in samenwerking met de gerenommeerde architect Piet Boon. De recreatiewoningen hebben de alleszeggende naam ‘Module’ meegekregen. ,,De vakantieverblijven bestaan uit verschillende modules die door de vakantieparken in verschillende combinatie aan elkaar kunnen worden geplaatst,” legt Kroon uit. Naast Piet Boon werkt de K&A groep ook samen met vele andere architecten. Bijkomend voordeel voor een klant van de K&A groep is dat het bedrijf het gehele project voor de klant uitstippelt. Van de architect en bouwvergunningen tot de bouw en montage van het gebouw zelf. Dit alles natuurlijk in nauwe samenwerking met de klant.

H’VELD-G’DAM - ‘Creatieve houtbouwers’ luidt de slogan op de voorgevel van het te verlaten pand aan de Stek in Hardinxveld-Giessendam. Rond de jaarwisseling zal de K&A groep verhuizen naar het drie keer zo grote pand aan de Edisonweg in Groot-Ammers.

Door Walter Leendertse

Inmiddels is ook bovenstaande slogan veranderd in de nieuwe slogan ‘Mensen maken de ruimte’ die, volgens Kroon, veel meer de visie van de K&A groep onderschrijft. ,,Enerzijds slaat deze op de ambachtelijkheid van het product, anderzijds willen we de klant benadrukken die door zijn aanwezigheid in ons product de ruimte maakt en sfeer geeft.” Onderhandelen is geen kille bedoening, benadrukt Kroon.

Vanwege de grote groei is de K&A groep op zoek naar nieuwe werknemers. Er worden met name timmerlieden, schilders, machinale houtbewerkers en monteurs gezocht. K&A groep biedt een goede werkomgeving met de nieuwste machines en gereedschappen. Ook zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Pieter Kroon, info@k-a.nl, 0184-614999. Voor meer informatie over de projecten van de K&A groep: www.k-a.nl.

advertentie
advertentie