Geen winst bij de junioren van Drivers

31 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Alle teams van Drivers speelden deze week uit maar niemand kwam met winst naar huis.

Team 1 speelde bij Steeds Hoger Stb 3 en behaalde het kleinste verlies: 6-4. Quinten de Jong won twee sets, Coen Boer en Coen de Ruijter pakten er één. Team 2 speelde tegen Dordrecht 2 en moesten een verlies incasseren van 8-2. Salix bin Suffian won de enige twee sets. Team 3 boekte betere resultaten door een gelijkspel weg te slepen bij Tavernie 2. Martijn Boxman speelde uitstekend en won alle drie de sets. Rob de Jong wist twee sets te winnen. Ook team 4 deed het niet slecht door met 5-5 gelijk te spelen tegen Tavernie 5. Mitchel Tjong Tjin Joe en Stefan van der Have wonnen twee sets, Kristian Roest pakte er eentje. Team 6 had het zwaar tegen Dordrecht 9: 9-1. Alleen Twan Advokaat wist een setje te winnen.

Tim Schakel blundert

GIESSENBURG - Wie gedacht had dat schaker Tim Schakel lang plezier zou hebben van zijn royale voorsprong kwam bedrogen uit. Hij zelf maakte daar een einde aan middels een blunder tegen Kasper Euser in een stelling, waarin hij niet minder stond. Met Jaco Vonk, die een overwinning boekte op Ton Lodder staan ze met een minimaal verschil ruim bovenaan. Tim 480, Jaco 472, Kasper 466 punten, alle drie met 83.3%, of wel 5 uit 6.

Milly Schakel bewees, dat zij bij de subtop hoort door te winnen van Eddy Korevaar, die daarbij zijn tweede nederlaag leed en nog niet de vorm van andere jaren lijkt te hebben. Lemmy kwam tegen Jan de Jong niet verder dan remise. Wim Rietveld blijft het goed doen door Chris van Wieringen terug te wijzen, wat hem een vijfde plaats opleverde. Ton Boot haakte daarna aan door de orang-oetan-aanval van Chris Tromp af te slaan.

Aan de staart van het peloton verraste Henk Stigter door zijn sterke partij tegen Robert Euser. Met de overwinning van vorige week steeg hij van de onderste plek tien plaatsen.

Thuisnederlaag Noordeloos

NOORDELOOS - Het zat Noordeloos niet mee zaterdag tegen Asperen. Danny Venema moest er na een vermeende elleboogstoot af met rood. Dat was tenminste de waarneming van de scheidsrechter. De arbiter had er verder ook slecht het oog in.

De thuisploeg kwam met tien man nog wel op 1-0 door Collin Verkaik. Gezegd moet worden dat Asperen een strafschop had gemist.

Na de pauze draaide de gasten de score naar 1-2. De winnende treffer kwam wel voort uit het feit, dat de leidsman het vlagsignaal voor buitenspel van de grensjager negeerde. Een domper dus voor Noordeloos.

advertentie
advertentie