Hardinxvelders de baas over Cluzona

31 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

WOUW - Heer en meester. Zo moet de Cordstrapbrigade zich gevoeld hebben op de velden van Cluzona. Hardinxveld gaf de tegenstander nauwelijks een kans en besliste de wedstrijd eenvoudig: 1-3.

Met wederom wat mutaties binnen de basiself startte Hardinxveld fel aan de wedstrijd. In de 22ste minuut nam Patrick Versluis een cornerbal die hij loepzuivere trap op het hoofd van Bennie Bruinsma kreeg, die vervolgens prima binnenkopte. In de 37ste minuut was er een identieke cornerbal. Wederom getrapt door Patrick Versluis belandde de bal nu op het hoofd van Dennis Tims die de 0-2 aantekende. Hardinxveld dicteerde de wedstrijd en Cluzona kon geen moment gevaarlijk worden.

De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. In de 65ste minuut gaf Jan Arie v/d Meijden vanaf de rechterflank een perfecte voorzet op Patrick Versluis die de 0-3 mocht binnenschuiven. Hardinxveld heeft al een tijdje te maken met vele blessures. Een ervan is Mohammed Ghorbanzadeh. Nog niet helemaal hersteld mocht hij toch na 25 minuten na rust invallen voor de moegestreden Rik Boogaard. Mohammed was meteen gevaarlijk en kreeg verschillende kansen om de score te vergroten, maar de scherpte ontbrak nog.

Soms werden er pittige duels uitgevochten. Zo ook in de 75ste minuut. De aanvoerder van Cluzona en Bennie Bruinsma raakten in de clinch, wat twee rode kaarten opleverde. In het laatste kwartier kreeg Hardinxveld nog enkele kansen, maar maakte deze niet af. In de laatste minuut kreeg Cluzona een strafschop, wat de eindstand op 1-3 bracht.