MM Design ‘Van idee tot creatie’

31 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

De eigenaar van MM Design, Martijn Muller wil zijn klanten ‘een totaalpakket aanbieden’. ,,Achter ieder ontwerp zit een bepaalde visie en dat wordt bij de presentatie aan de klant duidelijk uitgelegd.” Het uiteindelijke tastbare concept wordt op professionele wijze aan de opdrachtgever getoond. Muller voelt de wensen van de opdrachtgever praktisch altijd feilloos aan. ,,We hebben direct contact met de klant en we kunnen tijdens het creatieve proces snel overleggen en nieuwe ideeën flexibel toepassen in het concept.”

H’VELD-G’DAM - Reclamebureau MM Design opende afgelopen vrijdag officieel haar deuren aan de Buitendams in Hardinxveld-Giessendam. In het moderne, design kantoorpand worden verschillende creatieve concepten bedacht. Van het ontwerp van een huisstijl tot full-color brochure en van website tot ‘narrowcasting’.

Van niets naar iets

Muller vindt het bijzonder om als vormgever ‘uit niets’ ‘iets’ te creëren. ,,Ik vind het ook een uitdaging om uit een bepaald budget, het maximale resultaat te halen.” Ondernemers kunnen met een gerust hart hun reclame-opdrachten aan MM Design uitbesteden. Muller had zijn sporen in de reclamewereld al verdiend voordat hij in 2002 zijn eigen reclamebureau begon. Met zijn creatieve inslag wist deze Hardinxvelder al snel ‘de wensen van ondernemers’ te vertalen in een doeltreffend ontwerp.

Narrowcasting

Na zes jaar hard werken is MM Design uitgegroeid tot een gerenommeerd reclamebureau. Sinds een jaar werkt Martin Klomp ook bij MM Design. Hij draagt zorg voor de mediazaken, multimedia en narrowcasting. Narrowcasting geeft klanten de mogelijkheid om hun informatie en reclame-uitingen via tv-schermen op diverse locaties bij een bepaald publiek te brengen. Door nieuwe ontwikkelingen op mediagebied kan deze vorm van communicatie op elk desgewenst moment worden geactualiseerd. Dit nieuwe systeem heeft MM Design samen met een partner ontwikkeld.

MM Design kan voor ieder bedrijf iets betekenen. ,,We zijn een reclamebureau waar iedereen altijd welkom is. Ondernemers kunnen gewoon bij ons binnenlopen en direct met hun vragen of wensen bij ons terecht.”

u Reclamebureau MM Design is gevestigd aan de Buitendams 426 in Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie: www.mmdesign.nl, tel. 0184 - 622813.

advertentie
advertentie