Hardinxvelds feestduo brengt nieuwe cd uit

7 november 2007 om 00:00 Nieuws

Op de cd staat een moderne medley van Nico Haak liedjes. De naam is dan ook in stijl: Raak met Haak! De singel is binnenkort met regelmaat te horen en zien op TV Oranje. Maar nog voor de cd landelijk gepromoot wordt, amuseert het duo de dorpsgenoten met een optreden in de Drijvershof. Tijdens deze avond is de singel tegen een gereduceerde prijs van €5,- te koop.

H’VELD-G’DAM - Hardinxvelds bekendste feestduo DieTwee heeft afgelopen week haar nieuwe cd gepresenteerd in Turkije. DieTwee kreeg haar gloednieuwe album uitgereikt door feestzanger Rob Ronalds (presentator van TV Oranje) tijdens de artiestenreis van het weekblad Weekend.

Als afsluiting van het feestelijke jubileumjaar organiseert de Stichting 50 jaar Hardinxveld-Giessendam twee muziekavonden: op vrijdag 9 november en zaterdag 1 december. Plaatselijke toppers - Shantykoor Ahoy en DieTwee - treden vrijdag vanaf 20.00 uur op in dorpshuis Drijvershof in Boven-Hardinxveld. De entree is gratis. In het jaar 2007 werd gevierd dat de dorpen Hardinxveld en Giessendam 50 jaar geleden fuseerden.

Ahoy brengt feeststemming op gang

Een feestje bouwen? Laat dat maar aan Shantykoor Ahoy over. Het koor treedt vrijdag tussen 20.00-22.00 uur (met pauze) op. Ahoy bestaat sinds 1998 en heeft nu zo’n 40 zingende leden, accordeonisten en een dirigent. Het koor is in de wijde omgeving bekend door het, altijd uitverkochte, eigen jaarconcert. Optredens zijn er onder andere op manifestaties, zoals Dordt in stoom, de Spuidag in Oud Beijerland, de Fokveedag in Hoornaar en het Baggerfestival in Sliedrecht. Ahoy zingt zeemansliedjes, shanty’s en gezellige liedjes in het Nederlands, Engels en Duits.

Na Ahoy is het de beurt aan DieTwee uit Hardinxveld-Giessendam. Dietwee is een allround en professioneel duo bestaande uit: Pierre (zang en gitaar) en Jacco (toetsen en zang). Twee zeer enthousiaste muzikanten met ieder ruim 20 jaar ervaring op het muzikale en entertainment gebied. DieTwee beschikt over de capaciteit om zich aan te passen op ieder feest.

Als laatste spetterende activiteit organiseert de stichting op 1 december nog een vuurwerkavond gevolgd door een slotfeest in Drijvershof. Meer hierover leest u tegen die tijd in Het Kompas.

advertentie
advertentie