Duur verlies Hardinxveld

7 november 2007 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Hardinxveld heeft zaterdag in de uitwedstrijd tegen EBOH dure punten laten liggen. Tegen de hekkensluiter kwam de ploeg van trainer Jan Kroos binnen drie minuten al op achterstand. De gelijkmaker van Eelke Kraaijeveld gaf Hardinxveld precies één minuut hoop op een beter resultaat. EBOH schoot direct de 2-1 binnen waarna Hardinxveld opnieuw achter de feiten aanliep en er niet in slaagde de rest van het duel nog te kantelen.

Dat de wedstrijd onder spanning stond bleek al aan het begin. Na twee minuten verloor een EBOH-verdediger de bal aan Dennis Vogel waarna Richard Zwakhals vrij kon uithalen maar tegen de doelman schoot. Met de tegenaanval aan de andere kant had de thuisclub meer geluk. Het schot van Sebastiaan Bekkers veranderde van richting en viel achter doelman Marco van der Linden binnen. Vanaf ruim 20 meter had Eelke Kraaijeveld even later succes met een vrije trap: 1-1. Hardinxveld hoopte zich te kunnen herstellen maar binnen een minuut sloeg de thuisclub opnieuw toe. In het restant van het duel ontbeerde het de gasten aan stootkracht.