Peursum kansloos

7 november 2007 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Schaakclub De Giessen houdt zaterdag 10 november haar jaarlijkse rapidschaaktoernooi om het individueel kampioenschap van Giessenburg in De Til. Sterke schakers gaan met elkaar de strijd aan. In het verleden hebben bekende schakers als Erwin L’Ami (nu IGM) en Bruno Carlier (IM) het toernooi gewonnen. Hopelijk maken ook deze keer enkele Nederlandse topschakers hun opwachting. Voor de jeugd wordt het Dennis Westerhout-herdenkingstoernooi gehouden. Hier wordt om de titel Open Jeugdkampioen gestreden. Het toernooi is van 9.45 -16.30 uur. Aanmelden: Jan Post 078-6160493, Tim Schakel 0184-651835,www.scdegiessen.nl.

BOVEN-H’VELD - Sport Vereniging Boven Hardinxveld neemt vrijdag 9 november een smakelijk voorproefje op het nieuwe jaar. De vereniging houdt dan haar jaarlijkse oliebollenactie. De bollen worden ‘s ochtends verkocht aan de Havenstraat 8. Na 15.15 uur worden ze verkocht bij de gymzaal in Boven-Hardinxveld. De bollen kunnen nu al besteld worden bij Nel Vogel 616074 en Ineke Verschoor 618570. Kosten 5 stuks: €2,-.

HOORNAAR - Stedoco richt zich weer op na de wat mindere resultaten. Thuis tegen WNC werd vier keer gescoord. Binnen de minuut stond de thuisploeg al op 1-0 door Maurice Schapenhouder. Vervolgens kreeg Stedoco een strafschop tegen na een handsbal: 1-1 en een rode kaart. Met tien man kwam de thuisclub nog voor rust op 2-1. Schopenhouer was de aangever en Marcel Slob de afronder. Na de pauze voerde Christian Vissers de score op naar 4-2.

GIESSENBURG - Een wedstrijd om snel te vergeten voor Peursum tegen Dubbeldam. Waar de thuisclub zich geen kansen kon creëren stonden de bezoekers bij de rust al op 0-2. Vlak na de pauze was het helemaal over en liep Dubbeldam door naar 0-5. De Giessenburgers kwamen niet verder dan een rode kaart voor Martijn de Jong en een penalty tegen.

advertentie
advertentie