Hardinxveld zondag mist dosis geluk bij afronding tegen RSV

7 november 2007 om 00:00 Nieuws
H’VELD-G’DAM - Hardinxveld had zondag niet veel geluk tegen RSV. Ondanks vele kansen na rust kon de ploeg pas in de slotfase de verdiende gelijkmaker scoren.

Hardinxveld en RSV bleken aan elkaar gewaagd. In de 15e minuut kopte Dennis Tims een bal op de onderkant van de lat, maar volgens de arbiter zat hij er niet in. Aan beide kanten waren er verschillende kansen, maar voor de rust werd er niet gescoord. De tweede helft ging weer fel van start. In de 53e minuut was er een voorzet van de linkerkant van RSV op de dieplopende spits die de 0-1 aantekende. Hardinxveld ging achterin 1 op 1 spelen om zo de gelijkmaker te forceren. Die viel in de 89e minuut toen Mohammed Ghorbanzadeh een schitterende pass gaf over de verdediging van RSV op de doorgelopen Martin Honselaar, die de verdiende 1-1 binnenschoot.