Stedoco pakt zwaarbevochten punten

7 november 2007 om 00:00 Nieuws

HOORNAAR - Ondanks veldoverwicht, veel balbezit en diverse kansen had Stedoco het moeilijk in Limburg. Reuver hield het doel lang dicht tot het gaatje in de tweede helft gevonden werd: een minimale, maar verdiende 0-1 overwinning.

Het rommelt bij de ploeg uit Reuver. Vorige week was de club al door de KNVB uit het bekertoernooi verbannen en het was lange tijd onduidelijk of de vereniging zich wel of niet zou terugtrekken uit de competitie. Uiteindelijk konden de Limburgers en Stedoco toch de strijd aangaan. Al snel werd duidelijk dat de ploeg uit Hoornaar het spel moest maken. Reuver trok zich terug op eigen helft en liet Stedoco komen. De Limburgse ploeg loerde op de counter en was hiermee ook zeer gevaarlijk. Stedoco kreeg kleine kansjes, maar het strafschopgebied van Reuver zat dicht en het was moeilijk om een gaatje te vinden. Stedoco verhoogde na de pauze het baltempo, creëerde meer mogelijkheden en vond uiteindelijk het doel via een harde vrije trap van Cindy Burger.