Gedrevenheid River Trotters niet genoeg

7 november 2007 om 00:00 Nieuws

KATWIJK - Gedreven zijn de basketbalsters van de River Trotters wel, maar de resultaten blijven uit. Blessures spelen de ploeg nog altijd parten. Tegen STOL-Grasshoppers uit Katwijk liepen de meiden wederom tegen een fikse nederlaag op: 91-27.

Na de nederlaag van vorige week was het team zeer gemotiveerd de wedstrijd in Katwijk te winnen, maar met drie speelsters op de bank moest versterking gezocht worden uit het derde team. Het eerste kwart begon de Rabobank-formatie fel met in de eerste minuut al een score van Karin Groeneveld en in de negende minuut een driepunter van Rianne Lock. De verdediging van de Rabobank-formatie stond goed, maar de ballen aan de aanvallende kant wilden niet vallen. In de tweede helft begon ook de vermoeidheid in de benen te zitten. Niets lukte meer en er werden maar acht punten gescoord. Geknokt tot het einde werd het uiteindelijk 91-27.