Drivers door winst op tweede plek

14 november 2007 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Het eerste team van Drivers behaalde een mooie overwinning door met 2-8 thuis bij Smash 3 uit Monster te winnen. Richard van Velzen en Adriaan van Vliet wonnen drie sets en Niels Meerkerk won er twee. De tafeltennissers hebben zich zo bij de beste twee van hun poule gespeeld.

Bij de andere seniorenteams werd geen partij gewonnen. Drivers 2 speelde uit bij Serve’71 2 en verloor daar met 6-4. Leo van Velzen wist twee sets te winnen en Marco van der Have pakte er één. Eef Schouten lukte het niet een set op zijn naam te zetten. Wel won hij met Van Velzen het dubbel. Drivers 3 speelde uit tegen MTTV 3. Jeroen van Velzen, Jan Willem Loeve noch Wouter Boer kon een punt scoren wat een droevig verlies van 10-0 betekende.

Koploper Drivers 4 moest thuis tegen de nummer twee op de ranglijst Sliedrecht Sport 4. Het doel van Drivers was een zo groot mogelijke winst te behalen om hun positie als eerste in de poule te verruimen, maar niet alle spelers konden aan deze opdracht voldoen. De krachtmeting resulteerde in 4-6 verlies, waarmee Drivers 4 slechts één puntje voorsprong behoudt op de achtervolger. Mario van Strien kon de druk aan en wist twee sets te winnen. Damir Avdic en Raymond de Wit wonnen elk één set.

De junioren hadden een vrij weekend, maar Drivers 5 speelde een inhaal wedstrijd bij Dordrecht 5 en behaalde daar een 5-5 gelijkspel. Simon Aangeenbrug won twee sets. Teamgenoten Jaap Oosterwijk en Jeroen Vogel wonnen er ééntje en het vijfde punt werd behaald in het dubbel.

advertentie
advertentie