Kampioenschappen in zicht voor Drivers

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Meerdere teams van Drivers maken na dit weekend nog altijd kans op het kampioenschap.

Het eerste team speelde thuis tegen TOGB 1, één van de medekandidaten voor de titel. Een hoge score was belangrijk, maar na een lange en moeizame strijd kwamen de ploegen uit op 5-5. Adriaan van Vliet won twee sets, Niels Meerkerk en Richard van Velzen beiden één. Winst in het dubbel betekende het vijfde punt.

Team 2 verloor thuis met 4-6 van Shot’65 5. Marco van der Have, Leo van Velzen en Eef Schouten wonnen elk een set en het dubbel zorgde voor het vierde punt. Team 3 speelde uit tegen Dordrecht 15 en behaalde een nette 2-8 overwinning. Jan Willem Loeve won drie sets, Leen Rietveld en invaller Damir Avdic twee. Ook het dubbel werd gepakt. Team 4 speelde thuis tegen MTTV 6 en won met 8-2. Damir Avdic won drie sets, Wout Both en Raymond de Wit twee en ook hier werd het dubbel gewonnen.

Alle juniorenteams van Drivers speelden deze week hun laatste thuiswedstrijd. Team 1 behaalde een nipte 6-3 overwinning tegen Papendrecht 2. Quinten de Jong won drie sets, Coen Boer twee en Coen de Ruijter pakte er één. Team 2 had z’n dag niet en verloor met 0-10. Het derde is nog in de race voor een kampioenschap, maar verloor van Papendrecht 3 met 4-6. Martijn Boxman won drie sets, Janneke van Velzen één. Team 4 heeft ook zicht op het kampioenschap, zeker na de 6-4 winst. Kristian Roest en Mitchel Tjong Tjin Joe wonnen twee sets, Stefan van der Have één. Winst in het dubbel bracht het zesde punt binnen. Team 5 is koploper in zijn poule en versloeg Shot’65 6 ruim met 9-1. Alleen Jeroen Vogel moest een setje inleveren. Team 6 speelde gelijk tegen Shot’65 11. Kevin Korevaar en Twan Advokaat wonnen twee sets, Jelger Folkerts één. Team 6 verloor met 0-10 van Shot’65 10.

advertentie
advertentie