Valse start in zaal voor Vriendenschaar

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

De bloemenformatie bleef, geholpen door twee gemiste strafworpen van KCC, in de beginfase nog wel bij. Daarna namen de gasten uit Capelle a.d. IJssel het initiatief en scoorden zesmaal op rij. In de slotfase van de eerste helft kon Vriendenschaar door de twee jonkies (Corné en Tjeerd) nog wat terug doen. De ruststand van 4-7 bood perspectief, maar dat was na de eerste 5 minuten van de tweede helft wel verdwenen. KCC scoorde viermaal en hield Vriendenschaar ver van de korf, op een benutte strafworp van Johan de Rover na. De wedstrijd was gespeeld. De thuisploeg scoorde weliswaar de laatste drie doelpunten van de wedstrijd, maar die waren slechts van belang voor de statistieken. Uitslag: 7-13.

H’VELD-G’DAM - Het zal een zwaar seizoen worden voor Vriendenschaar in de hoofdklasse. Bij de eerste wedstrijd in de zaal moesten de korfballers terecht het hoofd buigen tegen KCC/Van Santen en ook de volgende wedstrijden beloven pittig te worden. De vele blessures maken het de ploeg niet makkelijker.