OKK’70 wint strijd van buren

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

De eerste set bij de dames ging gelijk op. OKK’70 oefende weinig druk uit met haar service zodat Sliedrecht Sport redelijk tot aanvallen kwam. Zij profiteerden daarbij ook nog van het grote gat dat in het midden viel aan OKK-zijde. Zodoende lukte het OKK niet om Sliedrecht in haar greep te houden. Door een goede afsluitende servicebeurt won Sliedrecht de eerste set met 25-23.

Winst dames, maar heren gaan onderuit H’VELD-G’DAM - Het leek er even op dat OKK’70 het onverwacht moeilijk zou krijgen tegen Sliedrecht Sport. De eerste set gingen de Hardinxveldse volleybaldames de boot in tegen de ploeg waar zij met 4-0 van wilde winnen. Het foutje werd hersteld en de volgende drie sets waren een makkie voor de Laskar formatie: 3-1. De heren deden het een stuk minder en verloren met dezelfde cijfers van Zuvo.

De Laskar-dames hadden er flink de pe in. In de tweede set werd er wat gewisseld en zo kwam Japke Hartogsveld als middenspeelster in het veld. Zij liet zien ook op deze positie goed uit de voeten te kunnen. Deze set lieten de OKK-dames niet meer met zich sollen en namen zij stevig de leiding. OKK won de set dan ook vrij makkelijk.

In de derde set bleef de opstelling gelijk en ook het resultaat was hetzelfde als in de tweede. Er werd bij vlagen uitstekend volleybal gespeeld. In de vierde set werden er weer speelsters gewisseld, maar dat had geen invloed op het spel. Ook deze set werd makkelijk gewonnen en zo eindigde de wedstrijd in 3-1 voor OKK’70.

De heren traden aan tegen oude bekende Zuvo, waar de Hardinxvelders twee jaar geleden van verloren in promotie-degradatiewedstrijden. Ook nu was de formatie een plaaggeest voor de lokale volleyballers. Met 1-3 ging de zege naar Zuvo. Volgende week gaan de heren op bezoek bij VVS in het verre Vlissingen.

advertentie
advertentie