Verschrikkulukku Oliebollen Sjow

27 december 2007 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Viel de vreemde spelling in de kop u op? Het is geen foutje van de redactie, maar een woordspeling van Dorpshuis Drijvershof. Met deze eye-catcher kondigen de organisatoren de open podiumavond op zaterdagavond 29 december aan. ,,De verschrikkulukku zaterdagavond sjows zijn verschrikkuluk gezellige avonden waar iedereen verschrikkuluk zijn of haar best doet om op het verschrikkulukku enge podium een verschrikkuluk goed optreden te verzorgen”, aldus een woordvoerder. Alle belangstellenden krijgen de ruimte om op het podium een mini-optreden te verzorgen, zoals stand-up comedy, dansen, verhalen of gedichten vertellen, cabaret, soundmixen, playbacken of goochelen.

De bijeenkomst in de foyer begint om 21.00 uur en is gratis toegankelijk. DJ Teus zal de avond aanvullen met karaoke en dansmuziek. Voor informatie: www.drijvershof.nl of 0184-613748 of tfverduin@hotmail.com.

Muzieksessie

Dorpshuis Drijvershof heft zondagmiddag 6 januari het glas tijdens een muzieksessie. Iedere bezoeker krijgt een glas bubbels. Iedereen, individueel of als groep, kan een optreden verzorgen. Iedere muziekstijl mag gespeeld worden. Het is mogelijk om een kleine versterker mee te nemen. Een volledige PA-installatie is aanwezig, inclusief drumstel en piano.

Muzikanten melden zich bij de sessieleider, die de muzikanten dan op het podium uitnodigt. De aanvang is om 16.00 uur. De sessie duurt tot ongeveer 21.00 uur.

advertentie
advertentie