Soul- en funkparty in de Til voor KiKa

16 januari 2008 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - ,,Muziek waar je niet stil van kan blijven staan.” De organisatie van een Soul- en Funk Party in de Til belooft dat bezoekers zaterdag veel moois kunnen verwachten. Fraaie bijkomstigheid alvast op voorhand: de opbrengst van het feest gaat naar Kika.

De band Colibri, gedeeltelijk afkomstig uit Dordrecht en Papendrecht, is de eregast op de soul- en funkparty in de Til. Hun eigen DJ ‘Funky P’ voorziet, tussen en na de optredens van Colibri, de bezoekers van zeer goede en meeslepende soul- en funkymuziek.

Het optreden wordt georganiseerd door enkele Giessenburgers en staat volledig in het teken van het KiKa kinderfonds. Medewerkers van KiKa zijn aanwezig en er is in de foyer een DVD van KiKa op een scherm te zien.

De muzikale avond start om 20.30 uur. De band Colibri begint rond 21.30 uur met haar optreden. Colibri speelt onder meer nummers van Earth, Wind en Fire, Incognito, Tower of Power, Stevie Wonder, Jamiroquai en ‘andere muziek waar je niet stil van kan blijven staan’.

Kaarten à tien euro zijn verkrijgbaar bij Velvet Music Spuistraat in Dordrecht, Sport 2000 op de Meent in Papendrecht, P.J. Elwuar Dotterbloem 10 in Papendrecht, zalen- en partycentrum “De Til” Breestraat 1 in Giessenburg, voetbalvereniging Peursum Sportplein in Giessenburg.

Meer info: www.colibri-theband.nl of www.tilgroep.nl.

advertentie
advertentie