Kapsalon Kraag stylt Fashionweek

23 januari 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - De Amsterdam International Fashion Week (23 tot 27 januari) is hét event van Nederland op het gebied van mode. Hier zullen onder andere de nieuwe collecties van Marlies Dekkers, Daryl van Wouw en Replay geshowd worden op de catwalk. Muriëlle Kraag uit Hardinxveld-Giessendam stylt backstage het haar van de modellen.

Kraag weet wel waarom haar kapsalon voor deze prestigieuze klus is gevraagd: ,,Kapsalon Denny Kraag is sinds 1974 gevestigd in Hardinxveld Giessendam. In de afgelopen jaren hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in de regio Gorinchem en omstreken. Onze naamsbekendheid, de prijzen die wij op international en nationaal gebied hebben behaald en mond-tot-mond reclame van tevreden klanten hebben hier ongetwijfeld mee te maken. En door het volgen van de laatste trends en regelmatige bijscholing van het team, blijven wij op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van haarmode.”

Kapsalon Denny Kraag is gevestigd aan het Klein Diepje 5, Hardinxveld-Giessendam. Voor info: Kapsalon Denny Kraag, 0184-612529.

advertentie
advertentie