Win laptop met eigen bijdrage

29 april 2008 om 00:00 Nieuws

Onder het motto ‘Lokale nieuwssites dichter bij de samenleving’ wordt per 30 april een aantal veranderingen doorgevoerd. De belangrijkste is wel dat iedereen eigen nieuws op de site kan zetten. Daarmee bepaalt de bezoeker zelf wat interessant, leuk of mooi genoeg is om te delen met de lokale samenleving.

Plaats nieuws, foto’s en filmpjes zelf op de site H’VELD-G’DAM - Een speciale Koninginnedagactie luidt de vernieuwing in van de site van Het Kompas. Lezers kunnen door zelf een eigen bijdrage op de site te plaatsen meedingen naar aansprekende prijzen.

Lezerspagina

De Lezerspagina op de site is speciaal in het leven geroepen om als platform te dienen voor alle eigen onderwerpen van lezers/sitebezoekers. Vanaf 30 april kunnen hier zowel foto’s, als filmpjes of teksten worden geplaatst. Dit kan met behulp van duidelijke instructies en simpele uploads.

Uit de foto’s en filmpjes op de Lezerspagina die betrekking hebben op Koninginnedag 2008, worden drie prijswinnaars gekozen. De speciale Lezerspagina is via meerdere posities op de voorpagina (homepage) van de reguliere site te bereiken.

Naast de eigen bijdragen krijgt video een prominentere rol. Redacties zullen met enige regelmaat onder de noemer MijnNieuwsTV filmpjes aan de site toevoegen.

Pagina 4 en 5

Bekijk de vernieuwde site met het dagelijkse geactualiseerde, lokale nieuwsaanbod en met de bijdragen vanuit de lokale samenleving vanaf woensdagmiddag 30 april.

u Voor verdere informatie, ook over de Koninginnedagactie: zie pagina 4 en 5 in deze krant.

advertentie
advertentie