Zonder vlekken de zomer in

7 mei 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Vlekken of plekken in het gezicht: voor sommige mensen een bron van zorgen. Als het aan schoonheidssalon Callista ligt, worden pigmentvlekken zo snel mogelijk verleden tijd met md formulations.

Pigmentvlekken kunnen worden veroorzaakt door jarenlange onbeschermde blootstelling aan de zon, door acné of medicijnen. De donkere, onregelmatige verkleuringen kunnen volgens schoonheidssalon Callista verdwijnen door onder andere Vit-A-Plus Illuminating Serum: een formule die balans in de huid brengt door een samenstelling van huidoplichtende ingrediënten. Een ander middel om pigmentvlekken te laten verdwijnen, is de Vit-A-Plus Illuminating Laser Spot Treatment, een automatische click-brush pen, waarmee pigmentvlekken weggepoetst worden. Terwijl glycolzuur het laagje van het beschadigde huidoppervlak oplost, zorgen de pure retinol, vitamine A en C, moerbei en zoethoutextracten ervoor, dat verdere verkleuring uitblijft.

De twee middelen, die gebaseerd zijn op de md formulations zijn volgens Willy Vlot van Callista erg bijzonder. ,,Md formulations is opgebouwd uit een hoge concentratie van glycolzuur. Hierdoor wordt de opperhuid dunner gemaakt, maar de huid onder de opperhuid wordt juist dikker. Dit merk staat voor huidverbetering. Hiermee is een goed resultaat gegarandeerd.’’ Schoonheidssalon Callista is de enige schoonheidssalon in de regio die het merk aanbiedt.

advertentie
advertentie