Leegloop bij Stedocodames

14 mei 2008 om 00:00 Nieuws

HOORNAAR - De selectie van het damesteam van Stedoco wordt voor volgend seizoen behoorlijk uitgedund. Zo vertrekken Manoe Meulen, Cindy Burger en Marleen Joore naar Eredivisionist Willem II. Vorige week werd afscheid genomen van alle dames die in het volgende seizoen hun voetbalkwaliteiten elders laten zien.

Keepster Leyla Bagci zet haar carrière waarschijnlijk voort bij Eredivisieclub ADO Den Haag. Babeth Schaart verhuist naar Den Haag en gaat voetballen bij Hoofdklasser Ter Leede uit Sassenheim. Kim Lansbergen, Lenie Mendes en Jiona van der Werp volgen hun oude trainer naar het Ridderkerkse RVVH

Stedoco is inmiddels al druk bezig met de selectie voor het nieuwe seizoen. Met het oog op de samenwerking met Feyenoord in het seizoen 2009/2010 wil Stedoco zoveel mogelijk jong talent inpassen. De komende weken traint de ploeg veel en speelt ze ook een aantal oefenwedstrijden waarin nieuwe speelsters en eigen speelsters kunnen laten zien waar ze staan. Voor aanstaande vrijdag staat om 19.30 uur de wedstrijd tegen het Amerikaanse Collegeteam N. Arizona V. op het programma. Op 28 juli wordt begonnen met de trainingen voor het nieuwe seizoen. In de voorbereiding staan ook nog twee Belgische toernooien en een driedaags trainingskamp in de buurt van Emmen op het programma.

advertentie
advertentie