Nieuwe oprichtingsakte Lionsclub

25 juni 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - De Lionsclub Alblasserwaard Tablis is weer in het bezit van een officiële oprichtingsakte. Nadat eerdere akten van 10 oktober 1983 verloren waren gegaan, kreeg aankomend president Huib van der Leeden in Restaurant Kampanje deze zogeheten charter uit handen van aankomend gouverneur Peter Brandenburg. Een mooi moment in het jaar dat de club 25 jaar bestaat.

De Lionsclub Alblasserwaard Tablis zamelt onder andere geld in voor goede doelen. Eerder dit jaar gebeurde dit door middel van een wilgenknotactie, terwijl er in mei jongstleden veel euro’s werden ingezameld met een uitgebreid golftoernooi. De opbrengst daarvan was bestemd voor fight for sight, waardoor via operaties in Afrika en Azië blinden weer zicht kan worden gegeven.

Op 20 september organiseert de Lionsclub Alblasserwaard Tablis in De Til in Giessenburg het jaarlijkse Jazzevenement, waar grote namen verwacht worden. Niemand minder dan Rita Reys zal op dit jazzgebeuren, dat dit jaar voor de elfde keer plaatsvindt, komen optreden. Kaarten kosten € 18 en zijn te bestellen via 078-6158184 of jcvanleeuwen@chello.nl.

advertentie
advertentie