op EMS-tuinconcert

2 juli 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - ,,In een prachtige omgeving zal muziekvereniging EMS iedereen verrassen met muziek uit de tijd dat de basisschool nog lagere school heette en nog gewoon uit zes klassen bestond. Een tijd, die de volwassenen van nu vaak de mooiste tijd van hun leven noemen.” Het traditionele concert van EMS in de tuin van Museum De Koperen Knop staat dit jaar in het teken van ‘De Schooldag in de verleden tijd’. Het concert vindt plaats op zaterdag 5 juli en begint om 15.00 uur.

Bezoekers kunnen in de mooie museumtuin genieten van de klanken van van bekende kinder- en schoolliedjes. De toegang is gratis.

Het tuinconcert, dat een uur duurt, geeft belangstellenden ook de gelegenheid om kennis te nemen van de nog maar net ingerichte beeldententoonstelling Beelden in de tuin van Margreet Huisman uit Dordrecht of om alvast een voorproefje te nemen van de zomerexpositie De schooldag in de verleden tijd, die diezelfde middag wordt geopend. Bij onverhoopt slecht weer zal het concert geen doorgang kunnen vinden.

Geïnteresseerden die willen weten of het concert doorgaat, kunnen vanaf 13.00 uur bellen met het museum: 0184-611366.

advertentie
advertentie