Tegenpolen met aantrekkingkracht

6 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

Aart Jan en Jeroen Post zijn tegenpolen die een aantrekkingskracht op elkaar hebben. Ze zijn lichtzinnig kunstzinnig. Aart Jan is bouwkundig ontwerper van beroep met als hobby fotografie (onlangs exposeerde hij tijdens de expositie Van Zolder Gehaald in De Koperen Knop). Binnenkort studeert hij af als binnenhuis architect. Jeroen is grafisch ontwerper met als hobby graffiti en muurschilderingen.

GIESSENBURG - Twee broers, de ene met zijn hoofd in de wolken, de ander met zijn voeten stevig aan de grond, de ene grafisch- en de ander bouwkundig ontwerper en tevens binnenhuisarchitect, besluiten hun krachten te bundelen en zo samen een uniek concept voor in- en exterieuren te lanceren: Posterieur is geboren.

,,Onze combinatie van kennis en vakmanschap op ons eigen vakgebied maakt het mogelijk creatieve oplossingen te bedenken en te realiseren voor mensen die iets aparts willen met de aankleding van hun huis of bedrijfspand”, vertelt Aart Jan. ,,Door een mix te maken van verschillende middelen kunnen wij voor ieder budget een oplossing op maat verzinnen.”

Van kinderkamer tot de (her-) inrichting van bedrijfspanden. Posterieur realiseert het vanaf ontwerp tot aan de oplevering. ,,Verder zijn wij ons aan het specialiseren in het maken van zogenaamde verkoopplattegronden voor (nieuw)bouwprojecten voor aannemers en projectontwikkelaars. En zelfs het verzorgen van de gehele verkoopbrochure is mogelijk.”

De ondernemende broers richten zich tevens op ‘tastbare producten’ zoals bedrukte canvassen, muurschilderingen, graffiti, logo’s, folders, websites, (bewerkte) fotografie, fotowanden, bedrukte gordijnen, lampenkappen met naam of logo of favoriete foto. Maar ook ansichtkaarten, geboortekaartjes, briefpapier of visitekaartjes. ,,Deze producten los zijn niet uniek; de combinatie op elkaar afgestemd wel”, benadrukt Jeroen. ,,Wij zien in iedere opdracht een uitdaging en zorgen er ook iedere keer voor verrassend uit de hoek te komen. Belangrijk is de persoonlijke aanpak. Wij maken iets wat bij de klant past en dus niet standaard in een winkel te verkrijgen is.”

Aart Jan en Jeroen hebben beiden een vaste baan bij respectievelijk een architecten- en reclamebureau. ,,We willen zeker geen concurrent worden van onze bazen, maar aanvullende diensten verlenen en juist gebruik maken van elkaars sterke punten.”

u Posterieur, Lijnbaan 1A, Giessenburg, 06-42755207, www.posterieur.nl, post@posterieur.nl.

advertentie
advertentie