SKEW springt in op schilderbehoefte met cursus aquarelleren

27 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Aquarelleren is tegenwoordig de meest populaire schildertechniek. Logisch dat de Stichting voor Sociaal Kultureel Educatief Werk in Hardinxveld-Giessendam start met een cursus aquarelleren.

De meer gevorderde cursisten zullen in de aangeboden stof genoeg uitdaging vinden om hun techniek verder te verbeteren. Met de kennis van puur elementaire beginselen en het onder de knie krijgen van een paar basistechnieken, zijn cursisten al spoedig in staat een geslaagde aquarel te maken. Naarmate de vaardigheid ontwikkelt, worden de aquarellen iets meer ingewikkeld. Door middel van oefening en de bereidheid tot experimenteren, krijgen zij de kans om uiteindelijk ook hun eigen artistieke visie te ontwikkelen. Aan de hand van diverse onderwerpen brengen de deelnemers het geleerde verder in de praktijk. Hierbij zal voldoende ruimte worden geboden voor eigen voorkeuren of stijl. Indien nodig wordt aandacht besteed aan tekenvaardigheid.

Het pakket van aquarellessen vindt op de volgende dag en tijd plaats: dinsdag, 19.30 uur tot 21.30 uur, gevorderde cursist, dertien lessen voor € 90,00. De cursus start dinsdag 16 september.

De cursussen vinden plaats in De Ducdalf, Scheldestraat 1. Vooraf aanmelden via 0184-612771 of via e-mail: mail@ducdalf.nl is noodzakelijk.

advertentie
advertentie