Jubileumbazaar in de Lange Wei

10 september 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - De bewoners van de Lange Wei worden flink verwend deze weken. Na de jubileumviering van de Stichting Vrienden van de Burgemeester de Boerstichting, op 4 september, staat vrijdagavond 19 september en zaterdagochtend 20 september de jaarlijkse bazaar op het programma. Grootser dan ooit tevoren, met twee bekende publiekstrekkers.

,,Op vrijdagavond wordt meerdere malen een demonstratie gegeven van glasblazen en daarnaast treedt het alom bekende Shantykoor AHOY meerdere malen op. Een garantie voor een gezellige oer-Hollandse sfeer. De bazaar van de Lange Wei staat sowieso bekend om zijn gezelligheid. En de grote variatie natuurlijk. Naast het Rad van Avontuur, met ook dit jaar weer heel veel mooie prijzen, is er een rommelmarkt gedeelte met kleine spullen en puzzels, een tweedehands boekenmarkt, een kraam met eigen gemaakte kaarten, een handwerkkraam met producten die door de bewoners zelf zijn gemaakt, een prijzenboom en kaasraden. De kinderen kunnen zich laten schminken en uitleven bij de grabbelton, enveloppe trekken, ballen gooien en sjoelen. Ondertussen staat de koffiepot te pruttelen, worden appelflappen geserveerd, en worden poffertjes en oliebollen verkocht”, zegt een woordvoerder van de Stichting Vrienden van de Burgemeester de Boerstichting.

De opbrengst van deze bazaar besteedt stichting volledig aan de bewoners van het woonzorgcentrum. Het geld wordt onder meer ingezet voor het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuwe praktische hulpmiddelen voor bewoners en personeel, financiële ondersteuning en organiseren van activiteiten zoals bijvoorbeeld de rolstoelvierdaagse en of uitjes.

uDe bazaar wordt gehouden op vrijdagavond 19 september, van 18.30 uur tot 21.30 uur, en op zaterdagochtend 20 september, van 10.00 uur tot 13.00 uur

advertentie
advertentie