Gezellige sfeer met een landelijk tintje

1 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

„Vorig jaar 1 november zijn wij begonnen met onze Sfeerboutique Roos”, vertellen Willianne en Gerdien. ,,We vonden accessoires altijd al leuk en we dachten: ‘we gaan het gewoon proberen’. We hebben de accessoires samen gezocht en gekocht en zo begonnen we in de units aan het Kromme Gat.”

H’VELD-G’DAM - ‘Een gezellige sfeer met een landelijk tintje’. Daar gaan de beide dames van Sfeerboutique Roos voor. De winkel met woonaccessoires en cadeauartikelen is nog slechts een jaartje jong, maar is nu al klaar voor uitbreiding. Roos verhuisde daarom van het Kromme Gat 6 naar de Rembrandtstraat 31 en opent vandaag, woensdag 1 oktober, haar deuren.

Door Miranda Buiteman

Inmiddels is het bedrijf van de Hardinxveldse dames klaar voor uitbreiding. ,,Aan de Rembrandtstraat hebben we een pand waar iedereen zo in en uit kan lopen. Een gezellige plek. Wel moesten we een en ander verbouwen, want er stonden drie muurtjes in, die het pand hokkerig maakten. Deze muurtjes zijn eruit gesloopt. De winkel is nu één geheel en helemaal naar onze smaak ingericht.”

De uitbreiding van Roos betreft niet alleen de locatie, maar ook het assortiment. ,,We kwamen op het idee om brood te gaan verkopen, naast de woonaccessoires en cadeauartikelen”, vertellen de eigenaresses. ,,We willen graag de hele dag mensen in de winkel, omdat we dat gezellig vinden. We dachten aan Bakkerij Van der Grijn, omdat deze bakkerij bekend is in Hardinxveld en omstreken en omdat er verder geen bakker in Boven-Hardinxveld is. Van der Grijn was meteen enthousiast. Zodoende krijgen we nu allerlei soorten brood, gebak, broodjes en bonbons in de winkel.”

Willianne en Gerdien kopen de woonaccessoires en cadeauartikelen in op beurzen. ,,We hebben voornamelijk één stijl, die we allebei mooi vinden. Een gezellige, landelijke woonstijl voor in huis. Binnen die sfeer hebben we accessoires in verschillende prijsklassen, al vanaf drie euro.”

Vanaf vandaag tot zaterdag 4 oktober heeft Sfeerboutique Roos leuke aanbiedingen tijdens de ‘Open Huis Dagen’. Bij besteding vanaf 10 euro krijgt elke klant een lekkere verrassing. Er zijn aanbiedingen op woonaccessoires, bijvoorbeeld op rieten lampenkappen. Op het brood is er ook een actie: voor 9,95 euro kunnen de klanten zes witte bollen, zes rozijnenbollen, vier eierkoeken, één ontbijtkoek en één fijn volkoren kopen. Op zaterdag is er een springkussen voor de kinderen.

Sfeerboutique Roos is geopend van dinsdag tot donderdag van 8.30 tot 17.00 uur, vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur. Sfeerboutique Roos is gevestigd aan de Rembrandtstraat 31 en te bereiken via 0184-610038.

advertentie
advertentie