Van zandvlakte tot prachtige straat

8 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

,,We wilden graag zelf ondernemen en onafhankelijk zijn”, aldus de stratenmakers. Inmiddels hebben beiden al meer dan twintig jaar ervaring in de branche. Ze maken vooral siertuinen, paden, oprijlanen en terrassen. De tweemanszaak bekijkt per klant wat de wensen zijn, berekent een prijs per meter en maakt een ontwerp. Vervolgens gaan de broers aan de slag met de straat of tuin.

H’VELD-G’DAM - ,,Je komt aan op een zandvlakte en je laat uiteindelijk een mooie straat of tuin achter”. De Hardinxveldse stratenmakers Kees (40) en Rick Bakker (38) van B&B bestratingen nemen graag een schop in de hand en deinzen niet terug voor zwaar werk. De twee broers begonnen 12,5 jaar geleden met hun stratenmakers- en hoveniersbedrijf, nadat zij al vijf jaar samenwerkten als stratenmaker.

Voor de continuïteit van het bedrijf werkt B&B nu voor een vaste aannemer, W.F. De Jong uit Alblasserdam. Eerder werkten de twee al voor de gemeente Hardinxveld. Op het moment werken ze veel buiten het dorp, omdat in Hardinxveld al veel stratenmakersbedrijven te vinden zijn. ,, Er is niet genoeg werk in het dorp voor alle stratenmakers.”

,,We zijn tevreden met het werk dat we doen en hebben nog steeds geen spijt dat we ooit voor onszelf zijn begonnen. We maken iets moois. Daarnaast is het erg leuk dat we veel mensen ontmoeten tijdens het werken en dat zij achteraf blij zijn met wat we gemaakt hebben. Het harde werken wordt op deze manier beloond. Een positief verschil met 12,5 jaar geleden is dat de materialen mooier geworden zijn. En toekomstplannen? We gaan gewoon op dezelfde voet door”, zeggen de broers Bakker.

Het bedrijf heeft een website, waarop alle mogelijkheden te vinden zijn en een offerte aangevraagd kan worden. Het adres van deze site is www.aanlegnieuwetuin.nl.

uB & B bestratingen,

Rivierdijk 9,

3372 BE Hardinxveld-Giessendam,

Tel: 0184-615563.

advertentie
advertentie