Cordstrapbrigade krijgt vijf goals om oren

15 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - De Hardinxveldse ploeg van trainer Paul Tims er weer niet geslaagd om de slechte start van het seizoen om te buigen. Thuis tegen Right’Oh had de man van het scorebord het drukker dan de keeper van de gasten. In de eerste helft was er nog hoop op een goed resultaat. Het felle Hardinxveld maakte het de Right’Oh-voorhoede behoorlijk moeilijk. Toch moest al voor de thee het eerste doelpunt van de ploeg uit Geertruidenberg geïncasseerd worden. Na rust werd de staartploeg echter helemaal kapot gespeeld. Nog vier keer moest de keeper van de Cordstrapbrigade de bal achter zich uit het net halen. De duidelijke cijfers 0-5 konden derhalve genoteerd worden met de volgende scores voor Right’Oh: 0-1 Luc Oudzegel, 0-2 Jeroen van Gorp, 0-3 en 0-4 Luc Oudzegel , 0-5 Harald Bouwens. Hardinxveld blijft zo puntloos onderaan de ranglijst. Misschien dat het komende weekendje rust de voetballers goed doet, om zo tegen de volgende tegenstander Gilze 1 met hervonden motivatie te kunnen verschijnen. Werk aan de winkel voor Paul Tims.