MM Digital lanceert Regioreclame.tv

3 december 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Een opvallende etalage met daarin een grote monitor trekt meteen de aandacht van winkelend publiek. Op drie plekken in de regio zijn deze etalages van Regioreclame.tv terug te vinden. Sinds 1 december draaien reclameboodschappen, nieuws en informatie op de schermen van Regioreclame.tv, een project van MM Digital.

Regioreclame.tv is een nieuw project van MM Digital uit Hardinxveld-Giessendam. Initiatiefnemer Martijn Muller ziet veel mogelijkheden voor adverteerders met dit nieuwe concept: ,,Regioreclame.tv is een unieke manier om mensen met verschillende producten of diensten te bereiken. Via drie monitors, die op toplocaties in de regio staan, worden dagelijks honderden mensen in Gorinchem, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam bereikt. Op de schermen kunnen we stilstaande beelden plaatsen, maar ook animaties en video. Die bewegende beelden hebben een nog grotere aantrekkingskracht op het winkelend publiek. Deze kunnen door ons worden ontworpen, door de klant zelf worden aangeleverd of worden gemaakt door andere reclamebureaus.” De beelden, die op het systeem draaien, worden via internet naar de schermen gestuurd. ,,Het voordeel daarvan is dat we op deze manier heel snel een presentatie toe kunnen voegen aan de uitzending. Bedrijven, die actiematig willen adverteren, kunnen dan ook optimaal van dit systeem gebruik maken.”

Voor € 75,- per week heeft de klant al een blok van tien seconden in de uitzending, die in totaal tien minuten duurt. Na deze tien minuten wordt de uitzending herhaald. Op deze manier komen klanten 1008 keer per week langs en dat op drie verschillende locaties. ,,Daarmee denken we dat de prijs/kwaliteit verhouding van Regioreclame.tv voor adverteerders aantrekkelijk is”, aldus Muller. De locaties zijn plaatsen waar veel publiek langs komt. In Hardinxveld-Giessendam is dat in winkelcentum de Giessenhof bij First Man, in Gorinchem in de Passage en in Sliedrecht op het Burgemeester Winklerplein, beide bij Europa Hairstyling. ,,We huren een gedeelte van de etalageruimte en hebben het zo ingericht dat het onafhankelijk van de winkel wordt gezien. De opvallende vormgeving van de etalageruiten zorgt er voor dat het geheel al van ruime afstand wordt gezien.”

Regioreclame.tv draait vanaf maandag 1 december op de drie verschillende plaatsen. Voor meer informatie kan gekeken worden op de website www.regioreclame.tv of contact opgenomen worden met MM Digital, via 0184-622681.

advertentie
advertentie