Ranzijn geeft duizend kerstbomen weg

10 december 2008 om 00:00 Nieuws

SPIJK - Ranzijn Tuin en Dier geeft tot en met zondag 14 december duizend kerstbomen weg. Duizend postcodes en huisnummers zijn vooraf geselecteerd. De winnaars van een boom zijn te vinden op een postcodebord in de winkel. Spelregels zijn te vinden in de folder of op www.ranzijn.nl.

Traditioneel worden de meeste kerstbomen na 6 januari uitgezwaaid en wordt het tijd om het huis weer in ‘normale’ sfeer te brengen: Kerstboom eruit, kamerplant erin luidt het advies. Ranzijn helpt een handje na de dure feestmaand. Tot en met zaterdag 20 december spaart de klant bij Ranzijn voor korting op kamerplanten voor de maand januari. Bij elke besteding van € 10,00 krijgt de consument een kortingbon ter waarde van € 2,00. De hele maand januari kunnen de gespaarde euro’s worden ingeleverd bij aankoop van kamerplanten.

Kinderen met een mooie wens voor zichzelf of iemand anders kunnen deze in de speciale Ranzijn tuin & dier ‘Kinderwenskerstboom’ hangen. Bij de boom liggen knutselplaten om mee te nemen, kleur, plak, knip en versier, schrijf de wens en contactgegevens erop en hang de wens in de boom. Zaterdag 20 december wordt bekend gemaakt welke wens in vervulling gaat.

Tijdens de kerstperiode is Ranzijn extra lang open: maandag tot en met vrijdag tot 21.00 uur (8 tot en met 12 en 15 tot en met 19 december).

uRanzijn Tuin en Dier is te vinden aan de Haarweg 2c in Spijk.

Tel: 0183-646310. Fax: 0183-646319.

advertentie
advertentie