Taalknobbels bijspijkeren tijdens cursus in de Ducdalf

10 december 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Taalknobbels kunnen worden bijgespijkerd tijdens verschillende taalcursussen van de SKEW.

De lessen worden op verschillende niveaus gegeven. Neem bijvoorbeeld de cursus Engels voor beginners. Deze cursus is bedoeld voor mensen die geen of weinig kennis van het Engels hebben. Op een leuke en ontspannen manier leren cursisten de taal op beginnerniveau te spreken, verstaan, lezen en schrijven. Zij leren vooral om de verworven woorden en zinnen in eenvoudige gesprekjes toe te passen. Er wordt gewerkt met (zelf aan te schaffen): Fairway. De cursus Engels voor gevorderden is bestemd voor mensen die een goed niveau hebben op het gebied van spreekvaardigheid en grammatica. Er wordt gewerkt met (zelf aan te schaffen): Fairway.

Spaans op reis

Wie voor de cursus Spaans op reis kiest, kiest ervoor om de beginselen van de Spaanse taal te leren. Daarom is het heel geschikt voor diegenen die van plan zijn om naar Spanje of Zuid-Amerika op vakantie te gaan maar ook zijn overwinteraars van harte welkom. De grammatica wordt behandeld, de nadruk wordt op de spreekvaardigheid gelegd, natuurlijk zijn de gewoontes en culturele verschillen ook een thema. Hierbij een aantal van de te behandelen gespreksituaties: de weg vragen, iets bestellen in een café of restaurant, inkopen doen, een kamer reserveren, een uitnodiging accepteren of afwijzen. Tevens kunnen belangstellenden conversatiecursussen Spaans en Engels volgen, die geheel aan de conversatie zijn gewijd. De cursussen zijn speciaal opgezet voor diegenen die de mondelinge taalvaardigheid extra willen oefenen.

De eerste lessen starten dinsdag 6 januari. Alle cursussen vinden plaats in de Ducdalf, Scheldestraat 1. Aanmelden via 0184-612771 of via ineke@ducdalf.nl. Meer info: www.ducdalf.nl.

advertentie
advertentie