Drivers wil terug naar landelijke top

8 januari 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Martin Meerkerk (links op foto) van Buko Infrasupport heeft het bestaande contract met tafeltennisvereniging Drivers met drie jaar verlengd.

Op bovenstaande foto zijn de handtekeningen gezet door hem en de voorzitter, Johan van Wijngaarden(rechts). Dit betekent dat Buko Infrasupport wederom in allerlei uitingen binnen de vereniging te zien is. Ook dragen alle leden van de vereniging een wedstrijdtenue met daarop de reclame van Buko. Daarnaast betekent dit voor de tafeltennisvereniging een ondersteuning waar zij heel blij mee zijn en een teken van vertrouwen om door te gaan op de ingezette weg.

Drivers is weliswaar een redelijk grote tafeltennisvereniging, maar stelt dat zij nog onvoldoende op de sportkaart van Hardinxveld-Giessendam staat. ,,Door de financiële ondersteuning van Buko Infrasupport en andere bedrijven kunnen wij toch op een goede manier de sport beoefenen en het niveau verbeteren. Doelstelling voor Drivers blijft, om terug te keren aan de landelijke top met de jeugd en het niveau van de senioren te verbeteren, waarmee zij minimaal eerste klasse waardig zullen zijn", aldus het bestuur.

Op maandagavond is Drivers te vinden in de nieuwe sporthal in West en op vrijdagavond en zaterdag in het OKK gebouw aan de Rijnstraat. Voor meer informatie: www.ttvdrivers.nl.

Om iets te betekenen voor de club kan contact opgenomen worden met de voorzitter. Zijn link is te vinden op de site.

advertentie
advertentie